A Wall Street 15 éve nem kezdte ilyen jól az évet

A New Yorki-i tőzsde 1988 óta nem kezdte olyan jól az évet, mint idén, a Dow Jones 3,2 százalékkal izmosodott, záróértéke 8607,52 pont volt, ami 265,89 pontottal múlja felül a 2002-es zárást. A jó kezdés mögött alapvetően az ipari megrendelések felfutása áll.
Molnár Csaba, 2003. január 3. péntek, 08:45
Fotó:


Az S & P index hasonló lendületett vett a rajtnál, értéke 3,3 százalékkal nagyobb, mint a tavalyi zárás. A technológiai index méginkább nekilendült, 3,7 százalékkal erősödött zárásra, és 1384,85 ponton fejezte beaz idei nyitókereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK