A White Plains 6 százalék fölé növelte tulajdonát az IEB-ben

Az Inter-Európa Bank Rt. a Magyar Tőkepiacban arról tájékoztatja a befektetőket, hogy a bank tulajdonosai között új, 5 százalékkal nagyobb tulajdonrésszel megjelent a White Plains Holding SA, amely a bejelentés után 6,4858 százalékot birtokol. A luxemburgi társaság 129 150 névre szóló törzsrészvényt vásárolt, amiről április 20-án értesítette a társaságot. A tranzakció előtt a White Plains 4,6457 százalékkal bírt.
Molnár Csaba, 2001. április 24. kedd, 08:30
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK