A Wood & Company bezárja budapesti brókercégét

A közép-európai térségre koncentráló Wood & Company - a régió tőzsdéinek forgalom-visszaesésére hivatkozva - bezárja budapesti leányvállalatát, londoni értékesítési irodáját és isztambuli reprezentatív irodáját. A magyarországi társaság az itteni tíz legjelentősebb brókercég közé tartozott. A Wood & Company a jövőben a két legerősebb irodára, a varsóira és a prágaira koncentrálja erőforrásait - áll a cég közleményében.
Ádám Viktor, 2001. április 19. csütörtök, 13:38
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK