A WVM-kötvényesek az egyezség során kevesebbet kapnak

Az egykori forgalmazó Talentum Rt. a WVM-kötvények névértékének és eredeti lejáratkori kamatának 69,49 százalékát kínálja a befektetőknek egyezségi ajánlatában, ami a felszámoló által korábban kifizetett összeggel együtt 100 százalékot tesz ki. A kötvények lejáratától általa számított késedelmi kamat ugyanakkor alacsonyabb, mint amennyit a Legfelsőbb Bíróság korábban megítélt. Részletek a csütörtöki NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 5. szerda, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK