Add el a Molt, 8200-ig eshet - mondják a franciák

Igen bizonytalan, hogy fizet-e osztalékot az idén a Mol, szabad pénzeszközeinek egy részét ugyanis lehet, hogy sajátrészvény visszavásárlásokra kell költenie - vélik a Natixis szakértői. A Bloomberg által ismertetett elemzésben ezért a magyar olajipari társaság részvényeinek célárát 8200 forintra csökkenttette a francia cég, a papírokra vonatkozó ajánlását pedig eladásra rontotta.
Mezősi Tamás, 2009. március 2. hétfő, 14:29
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK