Ma ennek a tegnapi emelkedésnek a levét ihatja meg a magyar részvénypiac, újra az esés lesz az úr. Ezt támogatja az elromló globális hangulat: egy százalék közeli eséssel fog nyitni Európa, így a magyar piacon is jelentősebb esést fogunk látni az üzletkötő szerint.

A forgalom sem az emelkedés sem az esés irányában nem jön meg - hívta föl a figyelmet Varjú, főleg traderek vannak jelen a piacon, igazi vevők, sem pedig eladók nincsenek.

Ma az OTP 6000 forint alá eshet, sőt lehet, hogy az 5850-es szintre kell majd figyelni.

Nem értem, hogy a Szurgut-hír miért lenne pozitív, már néhányszor megvették a Mol-t erre a pletykára - fogalmazott.

Csak akkor lenne érdekes, ha vételi ajánlatot kellene tenni, ebben az esetben ezt elkerülendő eladó állami csomag is megjelenhet majd a piacon. Varjú szerint a pozitív spekuláció ki fog árazódni, ezért akár ezer forint áresés is jöhet a Mol piacán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!