Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A forint piacán a likviditás nagyon alacsony volt hétfőn, és vételi ajánlat is alig volt - jellemezte a napot Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. Jelentősebb makroadatok sem befolyásolták a devizapiaci hangulatot.


Az euró árfolyama egész délelőtt 279 forint körül mozgott, délutánra viszont 278,85-ig erősödött.


A dollárt délután fél öt körül 210,60 forinton jegyezték 1,3240 dolláros euró árfolyam mellett.


A svájci frank 201,50 forintot ért, szemben a délelőtti 202,10 forinttal. Az alpesi deviza a nap végére valamelyest gyengült az euróval szemben, a reggeli 1,3820-as szintről 1,3834-re. Kolba szerint a devizapár kurzusa a következő napokban az 1,40-es szint fölé is mehet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!