Alacsony volt a forgalom Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 68,04 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel, 38 108,04 ponton zárt szerdán. A részvénypiac forgalma 5,1 milliárd forint volt, a vezető részvények többsége kis mértékben gyengült az előző napi záráshoz képest - írja az MTI.
Szász Péter, 2017. szeptember 20. szerda, 18:09
Fotó: Napi.hu

A Mol árfolyama 30 forinttal, 0,12 százalékkal 24 490 forintra csökkent, 755,8 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 35 forinttal, 0,34 százalékkal 10 210 forintra esett, forgalmuk 2,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,21 százalékkal 475 forintra gyengült, forgalma 156 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama nem változott, 6705 forintot ért, forgalmuk 793,5 millió forintot ért el.

A BÉT eseménytelen kereskedés után kis eséssel zárt. A befektetők az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed esti kamatdöntésére várnak, ez mozgathatja majd meg a piacokat - mondta Wéber Tamás, az MKB Bank portfóliókezelője az M1-en.

A Fed kamatalakító testülete, a nyíltpiaci bizottság kedden kezdte el kétnapos ülését, döntéseit közép-európai idő szerint szerda este nyolc órakor teszi közzé. Elemzők egybehangzóan arra számítanak, hogy a Fed ezúttal nem emel kamatot, ugyanakkor eldönti, hogy mikor kezdik el csökkenteni lassan és fokozatosan a jegybank kötvényállományát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK