Alacsonyabban nyitottak az európai tőzsdék

A keddi zárásnál mélyebben nyitottak a jelentősebb európai tőzsdék, követve az amerikai és az ázsiai piacok veszteségeit.
NAPI, 2010. június 23. szerda, 09:33
Fotó:

Főleg a bankokon volt nagy a nyomás: a Deutsche Bank Frankfurtban 2,4 százalékkal, míg a Barclay's Londonban 2 százalékkal nyitott gyengébben.

A német kémiai óriásvállalat, a BASF - miután bejelentette, hogy 3,1 milliárd euróért felvásárolja a Cogis Holdingot - 0,6 százalékot esett; a kedvezőnek ítélt gyorsjelentést közzétevő Kesa Electricals azonban 2 százalékot emelkedett.

A londoni FTSE-100 1,4 százalékot, a frankfurti DAX-30 0,7 százalékot, míg a párizsi CAC-40 1,1 százalékot vesztett értékéből a keddi záráshoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

georg1945, 2010.06.23 10:21

Right, it is concealed only that there is national bankruptcy in England?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html