Alapok vásároltak be az RFV-ből

Az RFV közlései szerint az OTP és az Allianz alapkezelői, illetve az East Capital Bering alapja szerzett tulajdonrészt a vállalatban.
NAPI, 2009. július 29. szerda, 11:20
Fotó:

Az RFV Nyrt. által a Budapesti Értéktőzsde honlapján ismertetett közlés szerint az OTP Alapkezelő által kezelt alapok és nyugdíjpénztárak július 29-én 371 489 darab részvény megszerzésével összesen 15,48 százalékra növelték befolyásukat a vállalatban. Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő is szavazati jogot biztosító részvénytulajdont vásárolt, összesen 145 ezer darab vásárlásával 6,04 százalékra növelte részesedését. A mai közlés szerint pedig az East Capital Bering New Europe Fund szerzett összesen 3,58 százalékos tulajdonrészt az RFV-ben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK