A társaság 2017. december 12-én közzétett tájékoztatásával összhangban a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. és a Konzum PE Magántőkealap között 2018. május 8-án létrejött apportszerződés alapján a vállalat igazgatósága elrendelte 1 507 734 darab, 25 forint névértékű törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatalát, amelyek lejegyzésére kizárólag a Konzum PE Magántőkealap jogosult.

A fenti részvények zártkörű forgalomba hozatalának alapjául a Konzum PE Magántőkealap 4,523 milliárd forintos nem pénzbeli vagyoni hozzájárulása szolgált, amely a CIG Pannónia Életbiztosítóban elhatározott alaptőke emelés forrásait, valamint a tranzakciósorozat lebonyolításához szükséges szakértői, illetve egyéb költségek fedezetét foglalja magában - írta a BÉT-re hivatkozva a Portfolio.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!