Alaptőkét csökkent az econet.hu

Az econet.hu Rt.közgyűlése nagy többséggel elfogadta a társaság 2000. évi tevékenységéről szóló beszámolóit. A társaság 84 millió forint nyereséggel zárta a tavalyi évet, osztalékot nem fizet. A társaságnak 6 millió 370 ezer forint névértékü B sorozatú kamatozó részvényét nem cserélték be a részvényesek, ezeket a társaság bevonja, alaptőkéjét ugyanilyen mértékben csökenti. A társaság módositotta tevékenységi körét, nagy ügyfelei részére zárt körben internet hozzáférést is nyújt ezentúl.
Almás Andor, 2001. április 26. csütörtök, 10:55
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK