Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Mol közölte, hogy igazgatósága döntött a társaság alaptőkéjének 109 330 376 578 forintról 109 675 502 578 forintra történő felemeléséről, és az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzését követően a kibocsátott részvények tőzsdei bevezetésének kérelmezéséről. Az alaptőke-emelés 194 darab átváltható kötvény 345 126 darab, ezer forint értékű részvényre történő átváltásának eredménye. Az alaptőke-emelés a 2003. szeptember 1-i rendkívüli közgyűlés által elfogadott átváltoztatható kötvényprogram keretében történt. A közgyűlés által elfogadott értékpapír-alapú ösztönzési rendszer, a résztvevő igazgatósági tagok és felső vezetők jövedelmének jelentős részét a Mol részvények tőzsdei árának növekedéséhez köti. Az ösztönzési rendszer keretében öt sorozatban összesen 1200 darab átváltoztatható kötvény kibocsátására került sor, egy kötvény névértéke pedig 10 millió forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!