Alig moccant a forint reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben keddre virradóra a nemzetközi devizapiacon - írja az MTI.
K. Kiss Gergely, 2019. január 8. kedd, 08:09
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben alig változott a forintárfolyam, az euró jegyzése a hétfő esti 321,18 forint után kedden reggel nyolc óra előtt szinte megegyező szinten 321,17 forinton állt.

A dollárral és a svájci frankkal szemben a forint gyengült. A dollár jegyzése a hétfő esti 279,78 forintról 280,55-re, a svájci franké pedig 285,44-ről 286,05 forintra emelkedett kedd reggelre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK