Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forintárfolyam a főbb devizákkal szemben szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

A dollárral szemben a forint kissé erősödött, az euróval és a svájci frankkal szemben pedig gyengült.

Az eurót 321,46 forinton jegyezték szerda reggel nyolc óra előtt a bankközi devizapiacon, szemben az előző esti 321,26 forinttal. A svájci frank jegyzése 283,90 forintról 284,17-re emelkedet. A dollár jegyzése viszont 282,29 forintra csökkent a kedd esti 282,55 forintról.

Kedd este is gyengült a forint az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!