Rendkívül alacsony forgalomról és alig változó árakról számoltak be a kereskedők a bankközi devizapiacon. A forint pozíciója 11,54-11,70 százalék közötti szűk sávban mozgott. Az euró 244,00/20 forintos késő délutáni jegyzése alig 7 fillérrel drágább a keddi zárásnál. A dollár a nemzetközi pénzpiaci tendenciáknak megfelelően erősödött, a késő délutáni 282,20/40 forintos dollárkurzus mintegy 2,50 forinttal magasabb az előző napi zárásnál. Az overnight forintpiacon lanyha kereskedésben a kamatok 8,70-9,10 százalék között mozogtak a keddi 9,0-9,2 százalékos árakhoz képest, az utolsó üzletet 9,10 százalékon kötötték.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!