Alig láthatóan erősödött a forint

Reggel 8 óra körül erősödött a forint a főbb devizákkal szemben, az elmozdulás azonban csak minimális.
Szabó Zsuzsanna, 2018. március 6. kedd, 08:33
Fotó: Shutterstock

Az euróval szemben a magyar deviza a 314,30 körüli szintekről 314,09 körüli szintekig erősödött, jóllehet, ez a hétfő késő délutáni szintekhez közeli szintet jelez.

A dollár/forint kurzusa a 8 óra körül 254,64 forintos szint körül mozgott, ami az euróhoz hasonlóan a hétfő késő délutáni szintekhez közeli árfolyam.

A svájci frankkal szemben kicsit szemmel láthatóbb volt az elmozdulás, de még ez is csak 0,1 százalékos erősödést jelentett a devizapár esetében. Ez 270,74 forintos frankárfolyamot jelentett a reggeli órákban.

A reggeli órákban a dollár is erősödött az euróval szemben, bár ez az elmozdulás is inkább a hétfő késő délutánihoz közeli szinteket jelentett: a devizapár 1,2338 dollárnál járt az euró jegyzése.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK