A két legrövidebb futamidejű papír benchmarkja 2, illetve 1 bázisponttal nőtt, miközben a 12 hónapos kincstárjegy hozama 6,19 százalékon stagnált. Az éven túli papírok közül a 3 és az 5 éves kötvény hozama 1-1 bázisponttal emelkedett, a 10 és 15 évesé pedig 1, illetve 2 bázisponttal süllyedt. Pénteken egyedül a 3 hónapos kincstárjegy hozama csökkent, a többieknél emelkedést vagy stagnálást regisztrált az ÁKK.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!