Alig moccantak a hozamok a rövid napon

Gyakorlatilag stagnáltak a referenciahozamok a karácsonyi ünnepek előtti utolsó, rövidített napon az állampapírok másodlagos piacán, egyetlen kivételként az ötéves futamidőben öt bázispontos emelkedés történt.
Ádám Viktor, 2004. december 23. csütörtök, 11:11
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) a szokásos, délután kettő és fél három közötti időszak helyett már délelőtt fél 11-kor lezárta a benchmark-képzési időszakot. Ma egyébként két aukciót is tart az ÁKK, az öt- és tízéves papírok értékesítésének eredménye délben lát napvilágot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK