Alig mozdul a forint

Minimális elmozgásokat láthatunk csak.
Napi.hu, 2014. március 28. péntek, 17:06
Fotó: Reuters

Amíg péntek reggel 310,72 forinton jegyezték az eurót, addig délután öt órakor már 308,9-en, azaz ha minimálisan is, de tudott erősödni a magyar deviza.

A kereskedést a jó nemzetközi hangulat is segíthette, de az is, hogy a Standard & Poor's szerint fél évtizednyi, fogyasztási áldozatokkal járó folyamatos külső adósságleépítés után stabilizálódásnak indult a magyar gazdaság.

Ekkor egy dollár 224,6, egy font 373,8, egy svájci frank 253,2, míg a japán jen 2,1836 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK