Alig mozdult a forint

A dollárral szemben erősödött, az euró és a svájci frank ellenében alig változott a forint jegyzése a reggeli kurzusokhoz képest a bankközi devizapiacon szerdán.
MTI, 2016. november 2. szerda, 18:45
Fotó: Napi.hu

Az eurót fél hét tájban 308,32 forinton jegyezték a reggeli 308,27 forint után. A dollár 278,45 forintról 277,39 forintra gyengült, a frank pedig reggeli árfolyama, 285,50 forint körül forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK