Alig mozdultak a New York-i indexek

Az S&P 500-as mutató a vegyesen alakuló gyorsjelentések hatására csekély emelkedéssel, míg a pénzügyi szektor által lefelé húzott Dow Jones index némi visszacsúszással zárt szerdán a New York-i tőzsdén - adta hírül az MTI.
Szepesi Anita, 2017. február 8. szerda, 23:29
Fotó: Reuters

A harminc vezető iparvállalat Dow Jones indexe 0,18 százalékkal gyengült, és 20 054,34 ponton zárt.

Az S&P 500-as mutató 0,07 százalék erősödés után 2294,65 ponton fejezte be a napot.

Míg a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 0,15 százalékos gyarapodás után 5682,45 ponton zárt, ami rekordnak számít.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

isabella, 2017.02.09 00:53

Az aranyat összekötik a dollár árfolyamával. Karácsonytól a dollár árfolyama korrigál, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt 5 évben zuhantak a bányák árfolyamai. A dollár sem úgy néz ki, hogy egy hónapon belül el kezd szárnyalni, és miért ne vehetnének aranyat, ugyanúgy, mint ezüstöt, vagy akármit. Szerintem is van még lehetőség az aranyban. Már csak a bizonytalanság miatt is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html