Amíg a reggeli órákban még 299 alatt volt a forint árfolyama az euróval szemben, addig a nap folyamán ismét megközelítettük a 300-as szintet, ám végül délután fél ötre 299,4-ig esett vissza a jegyzés.

Nagy mozgás azonban így sem volt, ám ez változhat a hét során, hiszen az ünnepek után egyre több kereskedő tér vissza a szabadságáról, illetve egyre több makroadat is napvilágot lát, amely hatással lehet az árfolyamra.

Ekkor egy dollár 219,8, egy font 361,1, egy svájci frank 242,9, míg a japán jen 2,0974 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!