Alig múlja alul a várakozásokat a TVK eredménye

A TVK Rt. az első három negyedévben 6,6 milliárd forint eredményt ért el, ez alig marad el a 6,8 milliárd forintos elemzői várakozásoktól. A társaság nem auditált eredménykimutatása szerint az árbevétel 140-ről 110 milliárd forintra csökkent, az üzemi eredmény 12-ről 5,3 milliárd forintra mérséklődött, míg a pénzügyi eredmény 9,1-ről 3,6 milliárd forintra esett. Ez utóbbi főképp a társaság német márkában fennálló adósságának átértékelődéséből származik.
Máté Dániel, 2001. november 12. hétfő, 07:28
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK