Az eurót 307,29 forinton, a dollárt 247,26, a svájci frankot 255,43, a japán jent pedig 2,1466 forinton jegyezték. Hétfő este hét órához képest a dollár árfolyama nem változott, az euró 0,02 fillérrel, a svájci frank pedig 11 fillérrel drágult, míg a japán jen 0,089 fillérrel gyengült.

Hétfőn a devizahitelek forintosításával kapcsolatos hírekre erősödött a forint a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon, délután egy órakor látványosan megugrott az árfolyam.

Az euró dollárhoz viszonyított árfolyama csekély, 0,01 százalékos gyengülést mutat: kedd reggel hét órakor 1,2424 dolláron jegyezték a közös európai fizetőeszközt, míg hétfő este 1,2427 dolláron állt a kurzus.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!