Alig változott a forintárfolyam reggel

Alig változott a forint árfolyama szerdáról csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben: az eurót a szerda délutáni 280,67 forinttal szemben az éjszaka folyamán a 280,75 forint környékén jegyezték.
MTI-Eco, 2012. augusztus 2. csütörtök, 08:13
Fotó: Napi.hu

A dollár árfolyama csütörtökre virradóra 229,20 forint környékén mozgott, szemben a szerda délutáni 228,20 forintos jegyzéssel. A Fed kamattartó döntésének szerda esti bejelentését követően a dollár árfolyama a főbb devizákkal szemben erősödött. Az euró árfolyama 1,2290 dollárról 1,2240 dollárra csökkent, majd szerdáról csütörtökre virradóra szűk sávban, 1,2230 dollár környezetében ingadozott. Reggel hét óra után 1,2245 dolláron jegyezték az eurót.

A kamatdöntés indoklásaként kiadott gazdasági helyzetjelentésében és monetáris politikai értékelésében a Fed a szokásosnál erőteljesebb szóhasználattal hangsúlyozta a gazdasági növekedés ütemének lassulását, és fejezte ki szándékát gazdaságösztönző intézkedések meghozatalára szükség esetén.

A svájci frank árfolyama 233,60 forint környékén alakult, míg szerdán délután hat órakor 233,62 forinton állt a jegyzés. A japán jen árfolyama csütörtökre virradóra 2,9200 forint környezetében alakult a nemzetközi deviza piacokon a szerda délután hat órai 2,9177 forintos jegyzéssel szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

melos, 2012.08.02 08:31

VICC:

Alig változott??? nem is igaz :-DD

http://tavhorab.friweb.hu/hahaha.png
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html