Alig változott a rövid oldal

Az állampapírok másodpiacán hétfőn alig változtak a hozamok a rövid oldalon, de az éven túli lejáratokban sem volt komoly mocorgás.
Kummer Krisztián, 2004. december 27. hétfő, 14:43
Fotó:

Stagnálás jellemezte a DKJ-k piacát hétfőn, mindössze a 12 hónapos lejáratú papír hozama nőtt 1 bázisponttal. Az éven túli futamidők 3-4 bázisponttal emelkedtek. Holnap - mint minden kedden - három hónapos DKJ-kat árverez az ÁKK, a meghirdetett mennyiség 35 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK