A rövid oldal "képviselői" 1-2 bázispontos csökkenéssel zárták a mai napot. Éven túl hasonló mértékben változtak a hozamok, kivétel a 15 éves kötvény volt, amelynél 1 bázisponttal 6,66 százalékra nőtt a referenciaérték. Pénteken ellentétes irányban változtak a rövid és a hosszú oldal hozamai: az éven belüli papírok benchmarkja 1-6 bázisponttal csökkent, míg a hosszú oldalon 1-3 bázisponttal nőttek a hozamok.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!