Alig változtak a hozamok

Mindkét irányban, de csak kis mértékben módosultak a referenciahozamok csütörtökön az állampapírok másodlagos piacán.
NAPI Online, 2009. február 26. csütörtök, 15:06
Fotó:

A rövid oldalon a három- és hathónapos futamidő esetében nem változtak a benchmarkok, a tizenkét hónapos papírnál 7 bázispontos csökkenés volt tapasztalható. Az éven túli lejáratok viszont ismét emelkedtek, a hozamok 1-9 bázispont között növekedtek. A benchmarkok 10,40 és 13,34 százalék között szóródnak, előbbi a tizenöt, utóbbi hároméves papírra vonatkozik - derül ki az ÁKK tájékoztatásából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK