Alig változtak az állampapírhozamok

Közepes forgalom mellett csak a hozamgörbe rövid oldalán változtak ma a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán.
Ádám Viktor, 2003. január 14. kedd, 16:19
Fotó:

A másodlagos állampapírpiacon ma csupán a háromhónapos diszkontkincstárjegyeknél következett be érdemleges változás, a referenciahozam itt 9 bázisponttal csökkent. Többi futamidőben jellemzően mindössze 1 bázispontos elmozdulás történt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK