Alig volt látható a forint mozgása

A dollárral szemben kissé gyengült, az euró ellenében árnyalatnyit erősödött a forint a reggeli kurzusokhoz képest a bankközi devizapiacon.
MTI-Eco, 2016. augusztus 29. hétfő, 19:45
Fotó: Napi.hu

Az eurót 19 óra tájban 308,42 forinton jegyezték a reggeli 308,64 forint után. A dollár 275,11 forintról 275,90 forintra erősödött. A svájci frank árfolyama nem változott, 281,90 forinton forgott.

A térségbeli devizák közül a lengyel zloty 0,14 százalékkal gyengült, a cseh korona árfolyama pedig nem változott az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK