A megrendelést még az első félévben kapta a cég, a bejelentéssel a megrendelő kérésére várt mostanáig - tájékoztatta a NAPI Online-t Szentiványi Kinga. A társaság befektetési kapcsolattartója elmondta, a folyamatos rendszerfejlesztést jelentő, határozatlan időre szóló megbízás komoly referencia lehet a cég számára, a Synergonnak ugyanis a portálmegoldások viszonylag új területet jelentenek. A projekt értéke nem publikus, az ebből származó bevételek több időszak adataiban jelennek meg, de zömmel már az idei eredményekben is szerepelnek majd. A Synergon-részvények piaca optimistán fogadta a hírt, a papírok 8 százalék feletti többlettel 354 forinton tetőztek napközben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!