Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A 3 és 6 hónapos lejárat benchmarkja 5,99, illetve kereken 6 százalékon stagnált, míg a 12 hónapos papír hozam 1 bázisponttal, 6,02 százaékra hízott az állampapírok másodlagos piacán. A hosszú oldalon azonban komolyabb hozamemelkedést ment végbe. A 3 éves papír 6,33 százalékos hozama 8 bázispontos ugrást jelent. A többi lejárat - 5, 10 és 15 éves - benchmarkja 10 bázisponttal - sorrendben - 6,35, 6,35, illetve 6,30 százalékra nőtt. Tegnap egyébként a hét első három napját jellemző lejtmenet után minden futamidőben emelkedtek a referenciahozamok. A rövid oldalon 3-4, az éven túli lejáratoknál pedig 7-10 bázisponttal kerültek feljebb a referenciahozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!