A mai aukción az elfogadott hozamok 9,00 és 9,27 százalék között alakultak. A 9,23 százalékos átlaghozam 8 bázisponttal múlta felül a múlt heti árverésen feljegyzettet, míg a tegnapi másodpiaci benchmarkot 10 bázisponttal haladta meg. A felkínált, 30 milliárd forintnyi mennyiség teljes egészében elkelt, s összesen 73,8 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!