Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik új értékpapírszámlát, vagy gyermeküknek Start-számlát nyitnak Ügyfélkapun keresztül a Kincstárnál, és azon legalább 100 ezer forintért vásárolnak állampapírt, illetve a meglévő számlájukon ugyanennyit fektetnek állampapírba március 31-ig - közölte a Magyar Államkincstár.

Az állampapír-vásárlók között 50 darab 50 ezer forintos utalványt, új számla nyitásával egybekötött állampapír-vásárlásért 25 darab 100 ezer forintos, a kincstárban állampapír vásárlására fordítható utalványt sorsolnak ki. A két nyereményjátékra egyszerre is lehet jelentkezni.

A közlemény szerint a nyereményjátékkal a lakossági állampapír-vásárlás előnyeit szeretnék megismertetni a megtakarításukat befektetni szándékozó ügyfelekkel. A kincstár ehhez kényelmi szolgáltatásokat és kedvező feltételeket biztosít. A számlavezetés díjmentes, az online szolgáltatások kényelmes és biztonságos kezelést tesznek lehetővé.

A MÁK piacvezetőnek számít az online állampapír értékesítésben, továbbá a személyes megjelenés nélküli, Ügyfélkapun keresztüli értékpapír-számlanyitásban is élen jár. A lakosság kezében lévő aktuális állampapír-állomány 35 százalékát kezelik, vagyis több mint 3500 milliárd forintnyit. Ezen felül a családok már majdnem 273 ezer gyermek részére nyitottak Start-számlát, amelyen összesen 153 milliárd forint értékű Babakötvényt birtokolnak.

A állampapír-nyereményjátékra a részvételi szándékot az Ügyfélkapun keresztül kell jelezni. További részletek a Kincstár weboldalán olvashatók.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!