A 3 hónapos lejárat hozama 1 bázisponttal került feljebb, azaz 6 százalékra nőtt. Ezen a szinten stagnált a 6 hónapos papír benchmarkja, s nem volt változás a 12 hónapos kincstárjegy esetében sem, így 6,02 százalékon zárt ma. A hosszú oldalon is mérsékelt mozgás volt tapasztalható. Az 5 és 10 éves papír 1-1 bázisponttal egyaránt 6,36 százalékra, a 3 és 15 éves 2-2 bázisponttal 6,35, illetve 6,32 százalékra nőtt. Pénteken rövid oldalon stagnáltak, míg a éven túli futamidők esetében emelkedtek a hozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!