Álmában érte az ütés a forintot

Már korareggel gyengült a forint a vezető devizákkal szemben.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 08:30
Fotó:

Az euró jegyzése korareggel másfél forinttal magasabbra szaladt, 287,3-on állt reggel fél kilenckor a bankközi devizapiacon, ez három hetes csúcsnak felel meg. A dollárért két forinttal kellett többet adni reggel, mint hétfő délután, a zöldhasú jegyzése 234,7 forintig szaladt fel.

Svájci frank forinton sem javuét a helyzet, az alpesi ország devizájának egy egysége is két forinttal drágult, reggel már 216 forint felett járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK