Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A hét első napját pozitív korrekcióval abszolválták a New York-i mutatók, holott a Lehman Brothers leminősítette az egész amerikai jelzáloghitel-szektort, mondván, csak idő kérdése, mikor jelennek meg a problémák a többi fogyasztói kölcsön piacán is. A Merck & Co. gyógyszergyártó részvényei a társaság kedvező gyorsjelentésének köszönhetően erősödtek. Kedden folytatódott a tengerentúli erősödés, de végre északnak vették az irányt az európai piacok is. A technológiai szektornak az Apple adott lendületet, miután üzleti évének negyedik negyedét 67 százalékos profitnövekedéssel zárta, az iPod zenelejátszók és az iPhone mobilmindenesek sikerének hullámán 34 százalékkal bővülő komputereladásoknak köszönhetően. A BP részvényei szintén drágultak, annak betudhatóan, hogy a társaság 29 százalékos nyereségzuhanása a vártnál kisebb lett. A Dow Jones 0,81 százalékkal, 13 676 pontra, a Nasdaq 1,65 százalékkal, 2799 pontra, az S&P-500 0,88 százalékkal, 1519 pontra ugrott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!