A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe a délelőtt folyamán a pozitív tartományban is járt, azonban a 20 928 pontos napi csúcsról hamarosan 20 600 pont közelébe süllyedt a mutató, ahonnan azonban ismét emelkedni kezdett - igaz nem túl meggyőzően. A vezető papírok mindegyike gyengül, meglehetősen csekély forgalomban. Az OTP Bank részvénye 0,4 százalékkal 5425 forintig mérséklődött, nem egészen 4,5 milliárd forintos forgalomban. Kisebb, 0,3 százalék körül csökkent az Mtelekom, a Mol és a Richter jegyzése is; így a távközlési papír 689, a Mol 17 150, a gyógyszerpapír pedig 40 395 forint körül forog délután két óra körül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!