Álmos hangulat a pesti tőzsdék

Alacsony forgalomban gyengül a BUX-index csütörtök délelőtt.
Napi.hu, 2013. október 31. csütörtök, 11:06
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe közel fél százalékos mínuszban, 18 750 pont körül állt délelőtt 11 óra körül. A forgalom az 1 milliárd forintot sem éri el egyelőre.

A főbb papírok közül csupán a gyorsjelentésével meglepetést okozó Richter részvénye drágult, mintegy fél százalékkal 4128 forintig. A Az OTP és az Mtelekom 1 százalék körül gyengült, a bankpapírt 4463, a távközlési részvényt 298 forinton adták-vették. A Mol 1-2 tized százalékkal 14 950 forintig süllyedt, ez azonban meg sem közelíti az Egis majd 2,5 százalékos áresését, ami 27 050 forintos jegyzést eredményezett. A jelek szerint egyelőre nem folytatódik az Elmű és az EMÁSZ száguldása, az áramszolgáltatók 3-4 százalékos mínuszban forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK