A Budapesti Értéktőzsde indexe 20 805 pont körül tartózkodik kora délután, ami egyben napon belüli csúcs. Az OTP bank részvénye 0,7 százalékkal 5418 forintig drágult, a papírokra nem egészen 2,8 milliárd forint értékben születtek kötések. A nyitásban 5430 forinton is megfordult a jegyzése. A második legnagyobb forgalmú Richter 2,8 százalékos, masszív emelkedésben van, árfolyama 43 300 forint körül alakul. Ugyancsak jelentős, 1,2 százalékos pluszban van a Mol is, ami 15 750 forintos árfolyamot jelent. Az MTelekom 0,6 százalékkal erősödik, és kora délután 734 forinton forogtak a távközlési társaság papírjai. Közel 300 millió forintos, az MTelekomét meghaladó forgalomban kereskednek a Pannergy részvényével, amely 3,2 százalékkal 805 forintig emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!