Álmosan indulhat a hét

Minimálisan a pénteki zárószint fölött indíthatják a kereskedést a vezető nyugat-európai értéktőzsdék hétfőn.
Szabó Zsuzsanna, 2017. május 8. hétfő, 08:31
Fotó: Napi.hu

A határidős jegyzések alapján arra lehet számítani, hogy a londoni, a frankfurti és a párizsi tőzsdemutató 0,2-0,3 százalék körüli erősödéssel kezdheti a hetet.

Pénteken a londoni FTSE 0,68 százalékkal, a párizsi CAC 1,12 százalékkal, a frankfurti DAX pedig 0,55 százalékkal emelkedett. Hétfőn, reggel fél nyolckor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 63 cent (1,28 százalék) emelkedéssel 49,73 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK