Az euró 270,85/271,10 forinton áll, azaz a többi regionális valutával együtt a forint is erősödött valamennyit a mai kereskedés kezdetekor - tájékoztatta a NAPI Online-t a Hamilton kereskedője. Az euró/dollár kurzus 1,2862, a dollárért pedig 210,50/80 forintot kell adni. A piac egyelőre kivár, ugyanis a szokásosnál nagyobb a bizonytalanság az USA jegybankjának szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) holnapi kamatdöntésével kapcsolatban. A budapesti devizapiacot még a pénteki magyar inflációs adat is megbolygathatja, de amennyiben nem lesz nagy meglepetés, akkor ez a hatás nem lesz túl erős.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!