Vállalati hírek fűthetik a piacokat kedden. A DuPont Co. negyedéves adatai újjáélesztették a vállalati profitokkal kapcsolatos optimizmust - annak ellenére, hogy rekordközeli magasságban alakul az olaj világpiaci ára. A mai nyitás után makroadatok is segítenek majd az eligazodásban: a régi lakások eladási adatai és a fogyasztói bizalom indexének alakulása adhat jelzést a gazdaság aktuális állapotáról.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!