Amerika aggódik, lejjebb az indexek

Mínuszban kezdtek pénteken a vezető New York-i részvényindexek.
NAPI, 2012. december 28. péntek, 16:09
Fotó: Napi.hu

Nyitás után fél órával a DJIA és az S&P-500 0,7, a Nasdaq Composite 0,5 százalékos mínusznál járt, pedig kedvező amerikai makroadatok láttak napvilágot. A piacok továbbra is a költségvetési szakadék miatt aggódnak, illetve megfigyelők szerint arra készülnek, hogy a dráma még 2013 első két-három hetében is kitart majd, azaz idén nem születik megoldás. Barack Obama elnök mindenesetre ma szenátusi és képviselőházi vezető politikusokkal egyeztet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK