Amerika csúcsra tör

Mindössze 20 ponttal maradt el a Dow Jones szerdai záróértéke az index hatéves csúcsától.
Csaba Ferenc, 2006. március 23. csütörtök, 07:54
Fotó:

A Dow Jones 81,96 ponttal 11 317,43 pontra, a Standard Poor's 500-as indexe 7,81 ponttal 1305,04 pontra, a Nasdaq 9,12 ponttal 2303,35 pontra emelkedett.
A Dow legnagyobb előrelépője a 2,6 százalékkal erősödő Caterpillar volt, de több mint 1 százalékkal emelkedett az új televíziós szolgáltatást bevezető Verizon Communications is.
A számítógép- és chipgyártók napját a Microsoft rontotta el, amikor bejelentette: új operrációs rendszere, a Windows Vista csupán a tervezettnél hat héttel később, jövő január elején kerül forgalomba. A világ legnagyobb szoftvergyártójának kurzusa 2,1 százalékkal csökkent és lefelé húzta - többek között - a HP és a Micron Technology részvényárfolyamát is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK