Amerika elpirult

A keddi szerény nyereségek után visszafogott mínuszba keveredtek a vezető New York-i részvényindexek a szerdai nyitást követően.
NAPI, 2009. augusztus 5. szerda, 15:45
Fotó:

Bő tíz perccel a start után a DJIA 0,3, az S&P-500 0,1 százalékos gyengülésnél tartott, míg a Nasdaq 0,1 százalékos pluszba tért vissza.

A részvényindexeket a légitársaságok és a bankok részvényei igyekeznek emelkedésre késztetni, míg az ellenkező oldalon az olajpapírok, valamint a közműcégek és az egészségügyben érdekelt társaságok részvényei álltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK