Amerika hátán kapaszkodik Európa

Emelkedéssel kezdték a napot a vezető európai tőzsdék.
NAPI, 2010. szeptember 29. szerda, 09:35
Fotó:

Átragadt az előző napi amerikai és a ma reggeli ázsiai jókedv az európai részvénypiacokra. A Stoxx Europe 600 index fél százalékkal 263 pontra ugrott, a DAX index 0,2 százalékkal 6300 pontra emelkedett. Párizsban is jó a hangulat, a CAC-40 0,9 százalékkal emelkedik, 3794 pontra, az FTSE 100 fél százalékkal lett magasabb és 5600 pont felett jár.


A H&M ma reggeli gyorsjelentését követően esésnek indultak az áruházlánc részvényei, miután a cég bejelentette, 20 üzletének megnyitását elhalasztja. A BMW viszont mindenkori csúcsát ostromolja Frankfurtban.Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK