Amerika kivár

Vegyesen zártak kedden a New York-i tőzsde irányadó mutatói.
MTI-Eco, 2016. április 26. kedd, 22:56

A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 13,08 ponttal, 0,07 százalékkal, 17 990,32 pontra emelkedett.

Az S&P 500-as mutató 3,91 ponttal, 0,19 százalékkal nőtt, és 2091,7 ponton fejezte be a napot.

A technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 7,48 ponttal, 0,15 százalékkal csökkent, és 4888,31 ponton zárt.

Elemzők szerint a Fed nem emel alapkamatot szerda este és jelenleg húsz százalékos esélyt adnak egy júniusi kamatemelésnek. Fed-illetékesek az elmúlt napokban többször beszéltek arról, hogy elképzelhető egy júniusi kamatemelés, de rögtön azt is hozzátették, hogy erre nem kell mérget venni.

A befektetőket visszafogja a komolyabb lépésektől az is, hogy már a keddi tőzsdezárás után ismerteti negyedéves gyorsjelentését többek között az Apple, az AT&T, valamint az Ebay.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK