Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A forint eurójegyzése 80 bázisponton belül változott szerdán a délelőtti órákban. A reggeli KSH-béradat megjelenését követően ugyan kis mértékben, 274,50 közelébe emelkedett az árfolyam, azonban hamarosan lefelé korrigált. A piacot a délutáni amerikai makroadatok - kiskereskedelem, infláció - mozgathatják meg valamelyest Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank üzletkötője szerint, aki ezzel együtt a nap második felében sem számít jelentősebb elmozdulásra a forint árfolyamában.

Az eurót középárfolyama 12 óra előtt nem sokkal 297,10/20 forint körül alakult, a dollárt 219,60/70, a svájci frankot pedig 241,25 forint körül jegyezték. Az euró/dollár 1,3530 körül alakult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!